Apple Watch Silikoniranneke S / M - 42 / 44 / 45mm khaki

€9.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Moderniin elämäntyyliin, joka vaatii joustavuutta ja helppokäyttöisyyttä, sopii TelForceOnen Apple Watch Silikoniranneke S / M - 42/44/45mm khaki! Kestävän mutta samettisen silikonipintansa ansiosta tämä ranneke tuntuu mukavalta ihollasi pitäen sen samalla tukevasti kiinni. Sen avulla voit mukauttaa sen tyyliisi sopivaksi useilla värivaihtoehdoilla sekä säätää ranteesi ympärysmitan mukaan turvallisella lukitusjärjestelmällä. Tämä hihna on ihanteellinen niille, joilla on aktiivinen elämäntapa ja jotka ovat aina liikkeellä tinkimättä tyylistään

Jotta ranneke olisi mahdollisimman pitkäikäinen ja esteettinen, varmista, että pidät sen poissa korkeista lämpötiloista ja suorasta kosketuksesta kotitalouskemikaalien tai väriaineiden kanssa. Huippuluokan materiaalien ansiosta voit olla varma sen kestävyydestä pitkien, aktiivisuutta ja seikkailuja täynnä olevien päivien aikana. Olipa kyse sitten ulkoilusta tai virallisista retkistä, tämä rannekoru antaa sinulle varmasti luottamusta ulkonäköösi ja suorituskykyäsi! Investoi täydelliseen henkilökohtaiseen lisävarusteeseen Apple Watch yhteensopiva silikoniranneke S / M - 42/44/45mm khaki by TelForceOne jo tänään!

TelForceOne silikonirannekkeet ovat tarkasti valmistettuja tuotteita jokapäiväiseen käyttöön. Käytetty silikoni on erittäin kestävää, siinä on samettinen pinta ja se tuntuu miellyttävältä iholla.

Saatavilla olevien värivaihtoehtojen avulla voit mukauttaa laitetta ja mukauttaa sen tyyliisi sopivaksi. Yksinkertaisen ja turvallisen lukon avulla voit säätää hihnan minkä tahansa ranteen ympärysmitan mukaan.

Nauhan esteettisen ulkonäön laajentamiseksi se tulee suojata korkeilta lämpötiloilta, väriaineilta ja suoralta kosketukselta kotitalouskemikaalien kanssa.

  • SKU OEM101032
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 5900495035738
  • Valmistaja Forever

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?