Baseus 3 in 1 kaapeli - USB-C, micro-USB ja Lightning 3.5A - 1.5m - Valkoinen

14.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Baseus CAMLTYS-02 3-in-1 pikalatauskaapeli


Baseus CAMLTYS-02 -kaapelilla voit ladata puhelimesi nopeasti. Sen avulla voit myös siirtää tiedostoja jopa 480 Mt/s nopeudella. Kestävä ja lähes vaurioitumaton - se palvelee sinua täydellisesti pitkään. Paketista löydät myös käytännöllisen hihnan, joka helpottaa kaapelin säilytystä ja estää sen sotkeutumisen. Jopa 3 liitintä - mikro-USB, USB-C ja Lightning yhteensopiva liitin varmistavat tuotteen laajan yhteensopivuuden ja mahdollistavat useiden laitteiden lataamisen samanaikaisesti.

3 erilaista liitintä - paljon käyttöä

Tätä käytännöllistä kaapelia voi käyttää juuri niin kuin haluat. Jopa 3 erilaista pistoketta sopii useisiin laitteisiin, joita voit myös käyttää samanaikaisesti. Lightning-liittimen avulla voit ladata iPhonesi. Ja sen avulla voit siirtää tiedostoja nopeasti. USB-C-liitin on yhteensopiva muun muassa Xiaomin, Samsungin ja Huawein älypuhelimien kanssa. Mikro-USB-liitin sopii vanhoihin Android-puhelimiin ja pieniin kodin laitteisiin, kuten esimerkiksi lamppuihin tai pöytätuulettimeen.

Se lataa puhelimesi hetkessä
Tuote tukee nopeaa latausta 3,5 A asti. Yksittäinen liitin tarjoaa 2A. Tämä tarkoittaa, että kaapeli voi ladata älypuhelimesi hetkessä, mikä säästää aikaa! Sinun ei enää tarvitse odottaa loputtomasti, että puhelimesi on taas käyttövalmis - Baseuksen kanssa se kestää vain hetken.

Kopioi tiedostosi hetkessä
Tämä käytännöllinen kaapeli tarjoaa nopean latauksen lisäksi myös tiedostojen siirtämisen hetkessä Lightning yhteensopivan liittimen avulla. Jopa 480 Mt/s siirtonopeudella täytät varmasti odotuksesi. 1 Gt:n elokuva voidaan kopioida vain 24 sekunnissa! Kaapelilla voit ladata puhelimesi ja siirtää dataa samanaikaisesti.

Tukeva, kestävä rakenne
Kaapeli koostuu 4 säikeestä vahvistettua, tinattua kuparia. Se on suojattu kestävästä ABS-muovista valmistetulla vaipalla. Tämä tekee kaapelista kestävän taipumista, murtumista tai repeytymistä vastaan. Lisäksi haavoittuvin paikka, joka on kaapelin ja liittimen välinen liitäntä, on lisäksi suojattu TPE-suojalla. Tuote yllättää luotettavalla toiminnallaan.

3 liitintä - laajat käyttömahdollisuudet.

Kaapeli on varustettu 3 eri liittimellä, joten se erottuu laajasta yhteensopivuudestaan ​​ja antaa sinun ladata jopa 3 laitetta samanaikaisesti.

Lightning -liitin sopii iPhoneen. Sen avulla voit myös siirtää tiedostoja.

USB-C-liittimen avulla voit ladata Xiaomin, Samsungin, Huawein ja muita älypuhelimia.

Micro-USB on toisaalta yhteensopiva vanhempien Android-puhelinten ja pienten kodinkoneiden kanssa.

 

Materiaali Sinkkiseos + nylon punottu kaapeli
Latausnopeus 3.5A (Max), 2A per liitäntä
Datansiirtonopeus iP/480MB/s
Input USB
Output Micro USB + Lightning + USB-C
Pituus 1.5m
  • SKU CAMLTYS-02
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6953156205536
  • Valmistaja Baseus

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?