Baseus Adapter Hub 4xUSB-portti, musta

14.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Todella käytännöllinen ja helppokäyttöinen adapteri hubi neljällä USB-portilla. Tällä voit liittää laitteesi ja muistitikkusi tietokoneeseesi samanaikaisesti. 

Baseus 4-in-1 USB Hub on suunniteltu suuriin tiedonsiirtonopeuksiin, porttien valikoimaan, kompaktiin ja tyylikkääseen muotoiluun. Keskittimessä on yksi USB 3.0 -portti ja kolme USB 2.0 -porttia. USB 3.0 -tuki mahdollistaa tiedonsiirron jopa 5 Gt sekunnissa. Laite on yhteensopiva Windows (XP ... 10), Mac OS ja Linux käyttöjärjestelmien kanssa. Plug & Play -tekniikan ansiosta lisäohjelmistoja ei tarvita. Keskittimessä on myös ylimääräinen microUSB-liitäntä, johon voit liittää ulkoisen aseman, jonka kapasiteetti on jopa 4 TB.

Premium-laatu

Laadukkaat materiaalit, pieni koko ja tyylikäs muotoilu mahdollistavat sen mukanasi minne tahansa. Hellävarainen taustavalo mahdollistaa helpon käytön myös yöllä. Kestävien materiaalien ja korkealaatuisen työn yhdistelmä takaa korkean kestävyyden ja pitkän käyttöiän. 15 senttimetriä pitkä kaapeli mahdollistaa sen liittämisen tietokoneemme lähelle. Tämän laitteen lisäetu on kyky liittää siihen käytännössä kaikki USB-virtalähteellä käytettävät laitteet (lamput, tulostimet jne.).

Malli CAHUB-F01
Kytke USB 3.0
Materiaali ABS + TPE
Kaapelin pituus 15 cm
Mitat 60,3 mm x 60,3 mm x 23 mm
Väri musta
Liitännät USB 3.0 x 1; USB 2.0 x 3; microUSB

  • SKU CAHUB-F01
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6953156284234
  • Valmistaja Baseus

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?