Baseus Flash 2in1 USB-C - USB-C 100W, 1.5m kaapeli

24.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Baseus Flash Series 2-in-1 USB-kaapeli, USB-C - USB-C 100 W, 1,5 m (musta)

Lataa jopa 2 laitetta samanaikaisesti Baseus Flash Series 2-in-1 -kaapelilla!

Koska 1,5 metrin kaapeli on varustettu kahdella USB-C-liittimellä, se on laajalti yhteensopiva, se sopii jopa iPhone 15 lataamiseen. Sen tehonkesto on 100 wattia. Lisäksi se tukee BPS II -lataustekniikkaa. Tuotteelle on tunnusomaista erinomainen laatu ja korkea kestävyys. Mukana tarranauha helpottamaan säilytystä.

Laaja yhteensopivuus

Baseus Flash -sarjan kaapelissa on 2 USB-C-liitintä, joiden avulla voit ladata 2 laitetta samanaikaisesti. Se on yhteensopiva monien suosittujen valmistajien laitteiden kanssa, kuten Huawei, Xiaomi, Samsung, Apple, Lenovo, Dell, HP ja Nintendo Switch -pelikonsolit.

Välitön lataus

CASS060001 sisältää sirun, joka säätää automaattisesti virran ja jännitteen ladattavan laitteen mukaan. Kaapelin teho saavuttaa jopa 100 wattia, joten voit nauttia älypuhelimien, tablettien, kannettavien tietokoneiden ja pelikonsolien nopeasta latauksesta. Noin 3 tuntia latausta riittää uusimaan täysin Nintendo Switch -konsolin energian. Pelaa mukavasti ja lataa laitettasi samanaikaisesti!

Hienostunut muotoilu

Optimoidun rakenteen ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia kaapelin irtoamisesta tai putoamisesta laitteitasi latauksen aikana. Tuote on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, joten se on erittäin tukeva ja läpäissyt useita kestävyystestejä. Mukana tarranauha, joten voit kätevästi säilyttää kaapelia.

Valmistaja Baseus
Sarja Flash
Nimi Baseus Flash Series II Yksi kahdelle pikalatauskaapeli
Malli CASS060001
USB-C sisääntulo
Ulostulo USB-C x2
Teho 100 W (20 V = 5 A)
Materiaali alumiiniseos + nylon
Pituus 1,5 m
Väri musta

  • SKU CASS060001
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6932172622480
  • Valmistaja Baseus

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?