Baseus Flash 2 - 3 in 1 USB-C - Micro USB - Lightning 100W - 1.5m pikalatauskaapeli

€27.95
Saatavuus: 1-3 viikkoa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Baseus Flash Series 2 3-in-1 USB-kaapeli, USB-C + micro USB + Lightning, 100 W, 1,5 m

Baseus-kaapelissa on 3 lähtöporttia USB-C tuloportti, joten voit ladata 3 laitetta samanaikaisesti ja säästää aikaa. Se tukee myös 100 watin pikalatausta. Se erottuu laajalla yhteensopivuudella ja vankalla rakenteella.

Kätevä lataus

Älä tuhlaa aikaa laitteiden lataamiseen! Baseus-kaapelissa on 3 lähtöporttia: Lightning yhteensopiva, USB-C ja Micro USB, joten voit ladata jopa 3 laitetta samanaikaisesti. Lisäksi USB-C-sisääntuloliittimen avulla voit liittää kaapelin eri laitteisiin.

Lataa laitteesei täyteen nopeasti

Kaapeli tukee 20 W ja 18 W Power Delivery -pikalatausprotokollia, joten voit ladata laitteesi hetkessä. Voit ladata vuoden 2019 MacBookin vain 2 tunnissa ja iPhone 13 Pro Maxin 60 prosenttiin 30 minuutissa. Se on myös yhteensopiva Huawein, Xiaomin, Samsungin jne. laitteiden kanssa. Power Split -tekniikan ansiosta virtaa toimitetaan tasaisesti jokaiseen laitteeseen, mikä takaa turvallisen latauksen.

Harkittu suunnittelu

Tuote on varustettu ilmaisimella, joka oranssina ilmaisee nopeaa latausta ja sininen normaalia latausta. Voit siis tarkistaa lataustilan nopeasti. Vankka rakenne ja ylikuumenemissuoja takaavat turvallisen latauksen. Lisäksi nailonpunos ja vahvistettu kaapelinpääty suojaavat kaapelia vaurioilta.

Laaja yhteensopivuus

Oletko huolissasi siitä, että Baseus-kaapeli ei ole yhteensopiva laitteesi kanssa? Älä ole! Tuote auttaa sinua lataamaan kannettavan tietokoneen, tabletin, älypuhelimen tai pelikonsolin. Nauti Baseuksen tarjoamasta käyttövapaudesta.

Tekniset tiedot:
Valmistaja Baseus
Malli CASS030201
Materiaali alumiiniseos, nylon
Latausteho USB-C / 100W; iPhone / 20W; Micro USB / 2A (QC 18W), Micro USB + iP + USB-C (5 V 3,5 A)
Tuloportit USB-C
Lähtöportit Micro USB, iPhone / iPad yhteensopiva, USB-C
Kaapelin pituus 1,5 m
Väri musta
Paino noin 90 g

  • SKU CASS030201
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6932172608774
  • Valmistaja Baseus

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?