Baseus Flash II 3 in 1 100 W USB-C - Micro USB - Lightning - 1.2m pikalatauskaapeli

26.95
Saatavuus: 1-3 viikkoa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

3-in-1

Kaapelissa on kaksois-USB-C / USB-A-lähtöliitin, joten voit liittää laturin lähes mihin tahansa USB virtalähteeseen vai vaikka tietokoneen USB porttiin. USB-C-portti tukee 100 W 5A / 20 V tehoa ja tukee nopeaa latausta älypuhelimissa, tableteissa, virtapankeissa jne. Lightning-portti tukee 20W ja mikro USB 18W.

Kestävä


Liittimet kestävät hankausta ja hapettumista ja ne kiinnittyvät turvallisesti latausliitäntöihin myös pitkän käytön jälkeen. Lisäksi kaapelissa on pikalatauksen ilmaisimet. Jos se hehkuu oranssina, se tarkoittaa nopeaa latausta. Sininen väri symboloi normaalia latausta. Pikalatauksen käyttämiseen tarvitaan sopiva laturi. Merkkivalossa on toinenkin hyöty, löydät kaapelin nopeammin pimeällä. Vahva nailonpunos ja tarranauha estävät kaapelia sotkeutumasta ja helpottavat sen säilyttämistä. Kaapelin ja liittimen välinen yhteys on vahvistettu, jotta kaapeli ei katkea.

7 suojaustasoa


Älykkään latausteknologian avulla kaapeli suojaa laitettasi ylilataukselta, ylipurkaukselta, ylijännitteeltä, ylikuumenemiselta, ylivirralta, oikosululta ja sähkömagneettiselta kentältä, joten sekä kaapeli että laite ovat suojattuja. Huomaa, että kun kytket 2 tai 3 laitetta samanaikaisesti, teho putoaa 5V / 3,5A yhteensä.

Erittely
Merkki: Baseus
Malli: CA2T3-G1
Liitännät: Micro, iPhone, Type-C
Lähtöportti: USB-C, USB-A
Virta: USB-Type-C: 5A, USB-Lightning: 2.4A, USB-Micro 2A (QC 18W)
Type-C - Type-C: Teho 100W, Type-C - Lightning: Teho 20W, Tyyppi- C - Micro QC 18W
Kaapelin pituus: 120 cm
Väri musta
Materiaali: alumiini + nylon
Yhteensopivuus: Lightning-, Type-C-, Micro-liitännällä varustetut laitteet

  • SKU CASS030101
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6932172608743
  • Valmistaja Baseus

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?