Baseus Kaapeli näytöllä USB-C - USB-C 100W, 2m kaapeli

€22.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Baseus USB-C - USB-C -kaapeli

Kaapelissa on näyttö joka näyttää lataustehon. Sen avulla voit ladata älypuhelimesi nopeasti ja siirtää tiedostoja hämmästyttävällä nopeudella. USB-C-kaapeli tukee PD 100 W:n erittäin nopeaa latausjärjestelmää. Sisäänrakennetun näytön kautta on mahdollista tarkistaa teho säännöllisesti. Tuote on kestävä ja sen edistyksellinen siru takaa täydellisen turvallisuuden käytön aikana ja suojaa täysin kaikkia laitteita vaurioilta.

Pikalataustekniikka


Ei enää loputonta odottelua, että puhelimesi latautuu. Tuotteella on kyky uskomattoman nopeaan PD 100 W -lataukseen, mikä tarkoittaa, että se voi esimerkiksi palauttaa noin 60 % älypuhelimesi energiasta muutamassa kymmenessä minuutissa. Tuotteella on laaja yhteensopivuus ja se sopii useimpiin Xiaomin, Huawein ja Samsungin malleihin.

Digitaalinen näyttö


Voit tarkistaa nykyisen latausnopeuden yhdellä silmäyksellä. Kaapeli on varustettu pienellä mutta helposti luettavalla näytöllä, joka näyttää tehonsa reaaliajassa. Tarkista sen suorituskyky rauhassa ja nauti jatkuvasta hyödyllisestä ja luotettavasta tiedosta.

Täydellinen viimeistely


Käytännöllinen ja hyvin harkittu muotoilu vastaa ensisijaisesti vakaasta latauksesta. Se koostuu 8 säikeestä tinattua kuparia, mikä tarjoaa entistä paremman johtavuuden ja paljon pienemmän vastuksen. Lisäksi liitin on suunniteltu siten, että se sopii kunnolla mihin tahansa USB-C porttiin, myös suojakotelo päällä. Tämä mahdollistaa entistä turvallisemman mutta luotettavan latauksen.

Täysi suoja


Laadukkaasta muovista valmistettu kaapeli takaa pitkäikäisen käyttömukavuuden. Rikkoutumiseen alttiit osat on suojattu optimaalisesti kaikilta vaurioilta. Sinkkiseosliittimet kestävät hapettumista, kulumista ja ylikuumenemista. Nailonpunos suojaa kaapelia taipumiselta tai venymiseltä antaen sille poikkeuksellisen lujuuden ja joustavuuden.

Valmistaja Baseus
Malli CATSK-C01
Teho 100W
Materiaali sinkkiseos + nylon punos
Väri musta
Liitäntä 2 x USB-C
Pituus 2 m

  • SKU CATSK-C01
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6953156206595
  • Valmistaja Baseus

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?