Baseus Lazy Handsfree-teline puhelimelle ja 4-10 tuuman tabletille

24.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Baseus lazy teline sallii sinun käyttää tablettia tai puhelinta erityisen mukavasti. Voit vääntää ja kääntää telinettä jolloin saat optimaalisen katselukulman riippumatta siitä seisotko, istutko vai makaatko. Laitteesi pysyy vakaana ilman käsiä.

Baseus SUJG-ALR02 joustava puhelinteline


Baseus SUJG-ALR02 puhelimen tai pienen tabletin pidikkeen avulla voit katsella elokuvia entistä mukavammin. Sen joustava, säädettävä muotoilu mahdollistaa sen käytön monella tapaa - voit esimerkiksi ripustaa sen kaulaan tai laittaa sen pöydälle. Voit unohtaa niskakivut ja epämukavuuden. Miellyttävä kosketus ja kestävä - antaa laitteellesi vakaan otteen. Teline on yhteensopiva 4-10 tuuman älypuhelimien kanssa.

Useita sovellusmahdollisuuksia


Tuotteen taivutettava muotoilu mahdollistaa sen käytön lukemattomilla tavoilla. Säädä se tarpeidesi mukaan ja katso elokuvia mukavasti. Ripusta se kaulaasi, kiinnitä se vyötäröllesi tai aseta se yksinkertaisesti työpöydällesi. Onko lapsesi kyllästynyt pitkän matkan aikana? Kiinnitä pidike auton istuimeen ja käynnistä sarjakuva! Voit käyttää lisävarustetta myös esimerkiksi vlogien tallentamiseen.

Poikkeuksellinen mukavuus


Paikka, jossa kahva kohtaa niskan, on lisäksi suojattu korkealaatuisella, ihoystävällisellä, hengittävällä ja iskunkestävällä vaahdolla. Tämä varmistaa, että lisävaruste ei paina sinua tai aiheuta epämukavuutta. Voit siis katsella suosikki-TV-sarjojasi tuntikausia – ei kivun tai väsymyksen riskiä!

Vahvuus, vakaus, turvallisuus


Älä ole huolissasi puhelimesi turvallisuudesta. Teline on valmistettu kestävästä metalliseoksesta, joten se kestää jopa raskaita kuormia. Voit taivuttaa sitä mihin tahansa suuntaan murehtimatta sen rikkoutumisesta. Liukumaton silikonityyny suojaa laitteitasi pudotuksilta ja naarmuilta. Lisäksi säädettävä puristin varmistaa turvallisen ja vakaan istuvuuden.

Yhteensopiva useiden laitteiden kanssa


Tuotteessa on myös laaja yhteensopivuus. Voit onnistuneesti sijoittaa siihen suosituimmat älypuhelinmallit sekä pienet tabletit. Teline tukee laitteita, joiden lävistäjä on 4-10 tuumaa. Lisäksi voit kiinnittää älypuhelimesi siihen sekä pysty- että vaakasuunnassa - jotta voit mukauttaa sen paremmin tarpeisiisi.

1. Voit ripustaa telineen kaulaasi, tue se lantiollesi tai asettele se pöydälle monella eri tapaa.
2. Joustava varsi, säätönive ja vapaasti säädettävä korkeus ja vaakasuunta
3. Alumiinini-magnesium pidike pitää tiukan otteen puhelimesta tai tabletista.
4. Pehmeä ja naarmuuntumaton kiinnike
5. Sopii puhelimille ja tableteille joiden koko on 4-10 tuumaa.

  • SKU SUJG-ALR02
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6953156286047
  • Valmistaja Baseus

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?