Baseus Lightning - kaapeli 1m 2.4A - valkoinen

9.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Baseus CALYS-A02 USB - salamannopea latauskaapeli
Baseus CALYS-A02 USB-Lightning yhteensopivan kaapelin avulla voit ladata puhelimesi nopeasti. Sen avulla voit myös siirtää tiedostoja jopa 480 Mt/s nopeudella. Kestävä ja vaurioitumaton - palvelee sinua täydellisesti pitkään. Siinä on myös käytännöllinen hihna, joka helpottaa kaapelin säilyttämistä ja estää sen sotkeutumisen.

Lataa puhelimesi nopeasti
Tuote tukee 2,4 A pikalatausta. Tämä tarkoittaa, että se voi ladata iPhonesi välittömästi, jolloin säästät aikaa! Sinun ei tarvitse enää odottaa ikuisesti, että älypuhelimesi on taas käyttövalmis – Baseuksen kanssa se vie vain hetken.

Kopioit tiedostosi hetkessä
Tämän käytännöllisen kaapelin avulla voit ladata nopeasti – voit myös siirtää tiedostoja hetkessä. Lähetysnopeus 480 Mt / s täyttää varmasti odotuksesi. 1 Gt:n elokuva voidaan kopioida vain 24 sekunnissa! Kaapelilla voit ladata puhelimesi ja siirtää dataa samanaikaisesti.

Älypuhelimesi turvallisuuden vuoksi
Baseuksen avulla sinun ei tarvitse huolehtia myöskään iPhonesi turvallisuudesta. Sisäänrakennettu älykäs siru suojaa sitä tehokkaasti vaurioilta. Kaapeli tarjoaa vakaan jännitteen latauksen aikana. Se myös suojaa puhelintasi muun muassa ylilataukselta ja ylikuumenemiselta.

Vankka, kestävä rakenne
Kaapeli koostuu vahvistettua, tinattua kuparia olevasta säikeestä. Se on suojattu kestävällä ABS-kuorella. Tämän ansiosta kaapeli kestää taipumista, murtumista tai repeytymistä. Lisäksi äärimmäisen altis vaurioituminen - kaapelin ja liittimen välinen liitäntä - on lisäksi suojattu TPE-suojalla. Tuote yllättää luotettavalla toiminnallaan.

Tuotemerkki Baseus
Nimi Superior-sarjan pikalatausdatakaapeli
Malli CALYS-A02
Tyyppi USB on salama
Materiaali ABS + TPE
Väri valkoinen
Virta 2,4A
Lähetysnopeus 480MB/s
Pituus 1m

  • SKU CALYS-A02
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6953156205413
  • Valmistaja Baseus

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?