Baseus Super Si Quick - laturi USB-C - Lightning 20W

€22.95
Saatavuus: 1-2 viikkoa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Baseus TZCCSUP-B02 laturi

Baseus TZCCSUP-B02 -kompaktilaturilla voit ladata laitteesi nopeasti jopa 20 watin teholla. Täydellisen suojajärjestelmän ansiosta se suojaa sähkökäyttöisiä laitteita vaurioilta. Se erottuu yhteensopivuudellaan useiden älypuhelimien ja tablettien kanssa, ja AC-jännitealue 100-240 V mahdollistaa sen käytön melkein kaikkialla maailmassa. Sen upeat ominaisuudet kulkevat käsi kädessä sen pienen koon kanssa - se voi helposti mahtua jopa taskuun!

Jopa 3 kertaa nopeampi lataus

Tällä käytännöllisellä laitteella voit ladata PD-yhteensopivia puhelimia jopa 3 kertaa nopeammin kuin perinteisillä latureilla. Sen avulla voit ladata noin 50 % akusta vain 30 minuutissa. Se on loistava ajansäästö - sinun ei enää tarvitse odottaa tunteja, jotta älypuhelimesi on jälleen käyttövalmis!

Ennennäkemättömän turvallinen käyttö

Baseus-laturi säätää automaattisesti virran käyttämiesi laitteiden mukaan varmistaakseen optimaalisen latausnopeuden ja suojatakseen niitä vaurioilta. Laitteessa on muun muassa erityinen suojaus ylikuormitusta, oikosulkua tai ylikuumenemista vastaan. ABS-muovikotelo edistää tehokkaampaa lämmönjakoa, suojaa sinua palovammilta ja estää laturin vaurioitumisen.

Lataa monenlaisia ​​laitteita

Tuote on yhteensopiva kaikkien pikalatausta tukevien iPhone-puhelimien kanssa. Se toimii myös täydellisesti Android-älypuhelimien tai tablettien kanssa. Käytät sitä menestyksekkäästi myös muun muassa virtapankkien, pöytälamppujen tai käsituulettimen kanssa. Useiden pikalatausprotokollien tuen ansiosta tätä ainutlaatuista laturia voidaan käyttää melkein missä tahansa tilanteessa!

Valtavat ominaisuudet, pieni koko

Valtavat ominaisuudet, pieni koko. Super Si -teknologian avulla oli mahdollista pienentää laturin kokoa ja samalla lisätä sen ominaisuuksia. Laite on erittäin tehokas ja turvallinen käyttää. Se voi toimia myös korkeissa lämpötiloissa. Se on kuitenkin erittäin pieni ja kevyt - se ei paina matkatavaroissasi, se ei paina matkalaukussasi ja se mantuu jopa taskuun ja voit ottaa sen mukaan minne tarvitset.

Laadukas kaapeli

Sarjasta löydät myös käytännöllisen kaapelin Baseus USB-C Lightningiin, jonka pituus on 1 m. Sen avulla saat täyden hyödyn laturista ja lataat laitteesi tehokkaasti. Tuote on valmistettu kestävästä PVC-materiaalista, minkä ansiosta se erottuu korkeasta kulutuskestävyydestä. Tämän hyödyllisen kaapelin avulla voit nopeasti ja kätevästi ladata laitteistai aina kun tarvitsee.

Tekniset tiedot - laturi

Tuotemerkki Baseus
Nimi Super Si Quick Charger 1C
Malli TZCCSUP-B02
Paino 49 g
Väri valkoinen
Tulo AC 100V-240V ~, 50 / 60Hz, 0,8A
USB-C-lähtö 5 V = 3 A, 9 V = 2 A, 9 V = 2,22 A, 12 V = 1,67 A, 15 V = 1,3 A, 20 W Max.

 

Tekniset tiedot - kaapeli 

Tuotemerkki Baseus
Nimi Simple Wisdom Data Cable Type-C - iP
PVC materiaali
Pituus 1 m
Natitude 2.3A
USB-C-liitäntä Lightningiin

  • SKU TZCCSUP-B02
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6953156230064

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?