Baseus Superior Series Fast Charge USB-C Data ja latauskaapeli, 66W, 2m - Valkoinen

€9.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Baseus Superior Series USB Type-C Data & Latauskaapeli - 6A/11V, 4A/10V, 480Mbps

Baseus Superior -sarjan USB-C-kaapeli mahdollistaa vaativimpien laitteiden erittäin nopean lataamisen. Kaapeli tukee samanaikaisesti nopeaa tiedonsiirtoa laitteiden välillä jopa 480Mbps:n nopeudella, joten se suojaa, kun tärkeitä tiedostoja on siirrettävä nopeasti. Sen suurin latausteho on 66W, ja se tukee myös nopeaa lataamista 40W:n tai sitä pienemmällä teholla. Baseus Superior -sarjan USB-C-kaapeli on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät murtumista ja takertumista, mikä takaa sen erittäin pitkän käytön.

Ominaisuudet:
- Ensiluokkainen nopea lataus ja Typeus C -kaapeli, jonka on valmistanut Baseus
- Suurin latausnopeus 66W ja tiedonsiirtonopeus 480Mbps
- Yhteensopiva 18W:n, 22,5W:n ja 40W:n pikalatauksen kanssa
- Tukee samanaikaista latausta ja tiedonsiirtoa
- Laadukas tinattu kuparisydän turvallisempaa latausta ajatellen
- Mukana tarranauha, joka on kätevä ja siisti säilytystä ajatellen
- Toimii kaikkien laitteiden kanssa, joissa on USB Type-C -liitin

Baseus CATYS-A02 USB-USB-C pikalatauskaapeli
Baseus CATYS-A02 USB-USB-C -kaapelilla voit ladata puhelimesi nopeasti. Sen avulla voit myös siirtää tiedostoja jopa 480 Mt/s nopeudella. Kestävä ja vaurioitumaton - palvelee sinua täydellisesti pitkään. Sarjasta löydät myös käytännöllisen hihnan, joka helpottaa kaapelin säilytystä ja estää sen sotkeutumisen.

Se lataa puhelimesi hetkessä
Tuote tukee jopa 66 watin tehoa ja on yhteensopiva 40 watin pikalatauksen kanssa. Tämä tarkoittaa, että se voi ladata iPhonesi välittömästi, jolloin säästät aikaa! Sinun ei tarvitse enää odottaa loputtomasti, että älypuhelimesi on taas käyttövalmis – Baseuksen kanssa se vie vain hetken.

Kopioit tiedostosi hetkessä
Tämän käytännöllisen kaapelin avulla voit ladata nopeasti ja myös siirtää tiedostoja hetkessä. Jopa 480 Mt/s siirtonopeus vastaa varmasti odotuksiasi. 1 Gt:n elokuva voidaan kopioida vain 24 sekunnissa! Kaapelilla voit ladata puhelimesi ja siirtää dataa samanaikaisesti.

Älypuhelimesi turvallisuuden vuoksi
Baseuksen avulla sinun ei tarvitse huolehtia myöskään iPhonesi turvallisuudesta. Sisäänrakennettu älykäs siru suojaa sitä tehokkaasti vaurioilta. Kaapeli tarjoaa vakaan jännitteen latauksen aikana. Se myös suojaa puhelintasi muun muassa ylilataukselta ja ylikuumenemiselta.

Vankka, kestävä rakenne
Kaapeli koostuu vahvistettua, tinattua kuparia olevasta säikeestä. Se on suojattu kestävästä ABS-muovista valmistetulla vaipalla. Tämä tekee kaapelista kestävän taipumista, murtumista tai repeytymistä vastaan. Lisäksi äärimmäisen altis vaurioituminen - kaapelin ja liittimen välinen liitäntä - on lisäksi suojattu TPE-suojalla. Tuote yllättää luotettavalla toiminnallaan.

Tuotemerkki Baseus
Nimi Superior-sarjan pikalatausdatakaapeli
Malli CATYS-A02
USB-tyyppi on USB-C
Materiaali ABS + TPE
Väri valkoinen
Virta 11V / 6A (66W max.)
Siirtonopeus 480MB/s
Pituus 2m
USB-tulo
Ulostulo USB-C

  • SKU CATYS-A02
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6953156205529
  • Valmistaja Baseus

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?