Baseus Superior USB-C - Lightning kaapeli 1,5m 20W - Valkoinen

€8.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Baseus CATLYS-B02 USB-C lightning yhteensopiva latauskaapeli
Baseus CATLYS-B02 USB-C - Lightning -kaapelin avulla voit ladata puhelimesi nopeasti. Sen avulla voit myös siirtää tiedostoja jopa 480 Mt/s nopeudella. Kestävä ja vaurioitumaton - palvelee sinua täydellisesti pitkään. Siinä on myös käytännöllinen hihna, joka helpottaa kaapelin säilyttämistä ja estää sen sotkeutumisen.

Se lataa puhelimesi hetkessä
Tuote tukee PD 20W pikalatausta. Tämä tarkoittaa, että se voi ladata iPhonesi 60 %:iin vain 30 minuutissa! Sinun ei enää tarvitse odottaa loputtomasti, että älypuhelimesi on taas käyttövalmis – Baseuksen kanssa se kestää vain hetken.

Kopioi tiedostosi hetkessä
Tämä käytännöllinen kaapeli mahdollistaa nopean latauksen lisäksi myös tiedostojen siirtämisen hetkessä. Jopa 480 Mt/s siirtonopeus vastaa varmasti odotuksiasi. 1 Gt:n elokuva voidaan kopioida vain 24 sekunnissa! Kaapelilla voit ladata puhelimesi ja siirtää dataa samanaikaisesti.

Älypuhelimesi turvallisuuden vuoksi
Baseuksen avulla sinun ei tarvitse huolehtia myöskään iPhonesi turvallisuudesta. Sisäänrakennettu älykäs siru suojaa sitä tehokkaasti vaurioilta. Kaapeli tarjoaa vakaan jännitteen latauksen aikana. Se myös suojaa puhelintasi muun muassa ylilataukselta ja ylikuumenemiselta.

Tukeva, kestävä muotoilu
Kaapeli koostuu 5 säikeestä vahvistettua, tinattua kuparia. Se on suojattu kestävästä ABS-muovista valmistetulla vaipalla. Tämä tekee kaapelista kestävän taipumista, murtumista tai repeytymistä vastaan. Lisäksi haavoittuvin paikka, joka on kaapelin ja liittimen välinen liitäntä, on lisäksi suojattu TPE-suojalla. Tuote yllättää luotettavalla toiminnallaan.

Tuotemerkki Baseus
Nimi Superior-sarjan pikalatausdatakaapeli
Malli CATLYS-B02
Kirjoita USB-C salamaan
Materiaali ABS + TPE
Teho PD 20W, yhteensopiva PD 18W:n kanssa
Lähetysnopeus 480MB/s
Pituus 1,5m
Väri valkoinen

  • SKU BRA010675
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6953156205345
  • Valmistaja Baseus

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?