Baseus Superior USB kaapeli - Lightning 0,25 m 2,4A

TARJOUS
14.95 - % 9.95  
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Baseus CATLYS-02 USB-C Lightning yhteensopiva latauskaapeli


Baseus CATLYS-02 USB-C - Lightning yhteensopiva kaapelin avulla voit ladata puhelimesi nopeasti. Sen avulla voit myös siirtää tiedostoja jopa 480 Mt/s nopeudella. Kestävä ja vaurioitumaton - palvelee sinua täydellisesti pitkään. Siinä on myös käytännöllinen hihna, joka helpottaa kaapelin säilyttämistä ja estää sen sotkeutumisen

 

Se lataa puhelimesi hetkessä


Tuote tukee PD 20W pikalatausta. Tämä tarkoittaa, että se voi ladata iPhonesi 60 %:iin vain 30 minuutissa! Sinun ei enää tarvitse odottaa loputtomasti, että älypuhelimesi on taas käyttövalmis – Baseuksen kanssa se kestää vain hetken.

Kopioi tiedostosi hetkessä


Tämä käytännöllinen kaapeli mahdollistaa nopean latauksen lisäksi myös tiedostojen siirtämisen hetkessä. Jopa 480 Mt/s siirtonopeus vastaa varmasti odotuksiasi. 1 Gt:n elokuva voidaan kopioida vain 24 sekunnissa! Kaapelilla voit ladata puhelimesi ja siirtää dataa samanaikaisesti.

 

 

Älypuhelimesi turvallisuuden vuoksi


Baseuksen avulla sinun ei tarvitse huolehtia myöskään iPhonesi turvallisuudesta. Sisäänrakennettu älykäs siru suojaa sitä tehokkaasti vaurioilta. Kaapeli tarjoaa vakaan jännitteen latauksen aikana. Se myös suojaa puhelintasi muun muassa ylilataukselta ja ylikuumenemiselta.

Tukeva, kestävä muotoilu


Kaapeli koostuu 5 säikeestä vahvistettua, tinattua kuparia. Se on suojattu kestävästä ABS-muovista valmistetulla vaipalla. Tämä tekee kaapelista kestävän taipumista, murtumista tai repeytymistä vastaan. Lisäksi haavoittuvin paikka, joka on kaapelin ja liittimen välinen liitäntä, on lisäksi suojattu TPE-suojalla. Tuote yllättää luotettavalla toiminnallaan.

.

Takuu: 12 kuukautta
Lataus: kyllä
Maksimivirta: 2,40 A
Kaapelin pituus: 0,25 m
Liitin: USB - Lightning
Tiedonsiirto: kyllä
Pakkauksen tyyppi: laatikko
Väri valkoinen
Tuottaja: Baseus
Merkki: Baseus

  • SKU CATLYS-02
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6953156205291
  • Valmistaja Baseus

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?