Baseus Traction 3 in 1 USB-C - Micro USB - Lightning 100W - 1.7m pikalatauskaapeli - Vihreä

€34.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Valitse Baseus traction ja nauti käyttömukavuudesta. Baseus-kaapelin avulla voit ladata 3 laitetta samanaikaisesti mikro-USB-, Lightning- ja USB-C- yhteensopivien kaapelien ansiosta. Kaapelit on kätevässä rullatelineessä säilytystä varten. Se tukee myös PD 100 W:n pikalatausprotokollaa, jonka avulla voit uusia laitteesi energiaa jopa 3 kertaa nopeammin. Se erottuu myös kestävästä rakenteestaan ​​ja 360° kiertotoiminnostaan.

Lataa laitteesi välittömästi


Sinun ei enää tarvitse odottaa loputtomasti, että laitteesi latautuu! Baseus-kaapelissa on 3 porttia, joten voit ladata useiden laitteiden akun kerralla. Lightning yhteensopiva liittimen (20 wattia) avulla voit ladata iPhone 8-13:n, kun taas USB-C (100 wattia) lataa Applen, Huawein, Xiaomin, Samsungin jne. Sillä välin lataat virtapankin, kaiuttimen tai tuulettimen mikro-USB-portin kautta. Lisäksi PD 100 W:n avulla lataat vuoden 2019 MacBook Pron noin kahdessa tunnissa ja iPhone 13 Pro Maxin noin 1,5 tunnissa.

Kätevä säilytystila


Kaapelin pituus on säädettävissä, joten voit mukauttaa sen tarpeidesi mukaan. Lisäksi parannettu rakenne vastaa tuotteen sujuvasta toiminnasta ja mekanismin kestävyydestä. Tämä ratkaisu pitää asiat siistinä ja tekee varastoinnista helppoa.

Vielä enemmän mahdollisuuksia


Baseus-kaapelin edut eivät tähän lopu. 3M-tarran ansiosta voit kiinnittää kaapelin pöytätasolle, yöpöytään tai haluamaasi paikkaan autossa. Näin voit aina pitää sen mukanasi ja muuttaa sen asentoa toistuvasti. Lisäksi kaapelikela kääntyy 360 ° entistä kätevämpää käyttöä varten.

Kestävä


Hyvin harkitun ja kestävän muotoilunsa ansiosta Baseus-kaapeli palvelee sinua pitkään. Se on valmistettu TPE-muovista ja on läpäissyt lukuisia testejä, joten se kestää taipumista, vetoa sekä korkeita ja matalia lämpötiloja. Lisäksi vahvistetut kuparilangat vastaavat nopeasta ja turvallisesta latauksesta.

Tuotemerkki Baseus
Malli CAQY000001
Väri musta
Materiaali TPE + ABS + PC
Paino noin 135 g
Virta USB-C / 100W;
iP / 20W; mikro-USB / 10W;
micro USB + iP + USB-C (5 V / 3,5 A);
Tuloportti USB-C
Lähtöportit micro USB, iP, USB-C
Pituus 1,7 m

  • SKU CAQY000006
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6932172610272
  • Valmistaja Baseus

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?