Baseus Superior USB-C - Lightning kaapeli 2m 20W - Valkoinen

12.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Baseus CATLYS-C02 USB-C salamannopea latauskaapeli

Baseus CATLYS-C02 USB-C - Lightning -kaapelin avulla voit ladata puhelimesi nopeasti. Sen avulla voit myös siirtää tiedostoja jopa 480 Mt/s nopeudella. Kestävä ja vaurioitumaton - palvelee sinua täydellisesti pitkään. Siinä on myös käytännöllinen hihna, joka helpottaa kaapelin säilyttämistä ja estää sen sotkeutumisen.

Se lataa puhelimesi hetkessä

Kaapeli tukee PD 20W pikalatausta. Tämä tarkoittaa, että se voi ladata iPhonesi 60 %:iin vain 30 minuutissa! Sinun ei enää tarvitse odottaa loputtomasti, että älypuhelimesi on taas käyttövalmis – Baseuksen kanssa se kestää vain hetken.

Kopioi tiedostosi hetkessä

Tämän käytännöllisen kaapelin avulla voit ladata nopeasti ja myös siirtää tiedostoja hetkessä. Jopa 480 Mt/s siirtonopeus vastaa varmasti odotuksiasi. 1 Gt:n elokuva voidaan kopioida vain 24 sekunnissa! Kaapelilla voit ladata puhelimesi ja siirtää dataa samanaikaisesti.

Älypuhelimesi turvallisuuden vuoksi

Baseuksen avulla sinun ei tarvitse huolehtia myöskään iPhonesi turvallisuudesta. Sisäänrakennettu älykäs siru suojaa sitä tehokkaasti vaurioilta. Kaapeli tarjoaa vakaan jännitteen latauksen aikana. Se myös suojaa puhelintasi muun muassa ylilataukselta ja ylikuumenemiselta

Tukeva, kestävä muotoilu

Kaapeli koostuu 5 säikeestä vahvistettua, tinattua kuparia. Se on suojattu kestävästä ABS-muovista valmistetulla vaipalla. Tämä tekee kaapelista kestävän taipumista, murtumista tai repeytymistä vastaan. Lisäksi haavoittuvin paikka, joka on kaapelin ja liittimen välinen liitäntä, on lisäksi suojattu TPE-suojalla. Tuote yllättää luotettavalla toiminnallaan.

Lataa puhelimesi hetkessä.

Tuote tukee PD 20W -pikalatausta. Tämä tarkoittaa, että se voi ladata iPhonen 60 prosenttiin vain 30 minuutissa! Sinun ei enää tarvitse odottaa loputtomasti, että älypuhelimesi on jälleen käyttövalmis - Baseusilla se vie vain hetken.

  • SKU BRA010676
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6953156205369
  • Valmistaja Baseus

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?