Coreparts Macbook USB-C latauskaapeli - Magsafe 2 yhteensopiva - Uudemmat Macbookit

22.95
Saatavuus: 1-2 viikkoa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Coreparts USB-C Macbookille sopiva latauskaapeli

Haluatko ladata Applen kannettavan tietokoneen entistä nopeammin ja kätevämmin? Meillä on sinulle jotain erityistä! Coreparts USB-C - MagSafe 2 yhteensopiva kaapeli tukee 60 W:n latausta ja magneettisen T-muotoisen liittimen ansiosta se helpottaa laitteidesi kytkemistä virtalähteeseen paljon helpommin. Käytännöllinen LED-merkkivalo antaa tietoa akun tilasta, ja edistyksellinen siru varmistaa turvallisen käytön. Kaapeli on myös erittäin kestävä. Latauskaapeli on Corepartsin valmistama ja se on yhteensopiva samojen Macbookkien kanssa joissa on Magsafe 2 liitäntä.

 

Nopea lataus Macbook tietokoneelle


Enää ei tarvitse odottaa loputtomasti, että kannettava tietokone on taas valmis toimimaan. Kaapeli  tukee pikalatausta, mikä tarkoittaa, että se voi ladata laitteesi täyteen vain 2,5 tunnissa! Koe ajansäästö ja sano hyvästit vanhoille, tehottomille kaapeleille.

Yhdistä se helposti


Kaapeli on suunniteltu Applen T-muotoisia portteja ajatellen. Kun tuot magneettiliittimen lähelle latausliitäntää, se vetää automaattisesti puoleensa. Tämän ratkaisun ansiosta laitteiden kytkeminen virtalähteeseen yöllä on paljon helpompaa! Sinun ei enää tarvitse lyödä porttia tarkasti joka kerta - Coreparts-kaapeli hoitaa kaiken puolestasi.

Tarkista kätevästi akun tila


Coreparts kaapelin avulla voit tarkistaa akun tilan yhdellä silmäyksellä. Kaapeli on varustettu pienellä LED-merkkivalolla, joka syttyy eri värein ja antaa sinulle tärkeimmät tiedot. Oranssi osoittaa, että lataus on käynnissä. Vihreä osoittaa, että laite on jo ladattu täyteen. Nyt voit helposti tarkistaa, mitä Macbook tietokoneen kanssa tapahtuu!

Korvaamaton matkoilla ja sen ulkopuolella


Tämä ainutlaatuinen kaapeli on täydellinen myös matkustamiseen. Se on yhteensopiva yli 65 W USB-C laturien kanssa. Se toimii myös useimpien Power Delivery powerbankien kanssa. Pakkaa se laukkuun tai reppuun ja ota se mukaan töihin tai lomalle nauttiaksesi Macbook tietokoneen nopeasta latauksesta minne ikinä menetkin! Lisäksi 1,8 metrin kaapelin pituus on täydellinen moniin sovelluksiin ja tarjoaa sinulle unelmoimasi mukavuuden.

Käyttöturvallisuus


Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia kannettavan tietokoneen turvallisuudesta. Kaapelissa on sisäänrakennettu huippuluokan älykäs siru, joka takaa vertaansa vailla olevan nopean latauksen vakauden. Se myös suojaa ladattuja laitteita vaurioilta. Käytettyjen teknisten ratkaisujen ansiosta voit varmistaa sinulle tärkeän käyttöturvallisuuden.

Erittäin kestävä


Etsitkö kaapelia, joka palvelee sinua hyvin pitkään? Löysit sen juuri! Kestävä pintamateriaali antaa kaapelille uskomattoman lujuuden ja joustavuuden, ja sen herkimpien elementtien lisäsuoja suojaa sitä täydellisesti vaurioilta. Nikkelipinnoitettu alumiiniseoksesta valmistettu liitin on erittäin kestävä ja ei ole herkkä hapettumiselle.

 

Tuotemerkki Coreparts
Väri valkoinen
Materiaali alumiiniseos
Tuloliitäntä USB-C
Lähtöliitäntä T-muotoinen liitin
Pituus 1,8m

  • SKU MBXAP-MAG2-CABLE
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 5704174251118
  • Valmistaja CoreParts

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?