Forever Core tehokas USB-C - Lightning 1,5 m kaapeli 20W

12.95
Saatavuus: 1-3 viikkoa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

USB-C – Lightning yhteensopiva kaapeli
CORE HIGH POWER 20W 1,5M

Kaapeli iPhonelle ja muille Lightnging liitäntää käyttäville laittelle. Nopea lataus.

Oletko iPhonen käyttäjä? Kuunteletko musiikkia AirPod-kuulokkeillasi? Omistsatko iPadim? Sinun on ehdottomasti ladattava laitteesi turvallisesti ja nopeasti. Valitse CORE USB-C - Lightning -kaapeli, joka on yhteensopiva Lightning-portilla varustettujen laitteiden kanssa.

NOPEA LATAUSTEKNOLOGIA USB-C:N AVULLA


Kaapelit, jotka siirtävät virtaa USB Type-C:n kautta, ovat uutta teknologiaa, josta on tulossa standardi. USB-C on yhteensopiva Power Deliveryn kanssa. Tämän standardin avulla voit käyttää enemmän tehoa käyttämällä tätä kaapelia ja PD yhteensopivaa laturia. Mitä se tarkoittaa? FOREVER COREn USB-C - Lightning -kaapelilla lataat iPhonesi jopa kaksi kertaa nopeammin kuin tavallisella USB-A-liittimellä.

ONKO USB-C - LIGHTNING -KAAPELI SINULLE?

Onko sinulla laturia tai virtapankkia, jossa on USB Type C liitäntä? Tarvitset myös oikean kaapelin. FOREVER CORE-merkkisen kaapelin korkea suorituskyky tukee uusimpia iPhone-malleja ja 480 Mbps:n tiedonsiirtonopeutta. Osta CORE-kaapeli ja säästä aikaa.

 

PUHELIMEESI SOPIVAKAAPELI


Tämä valkoinen kaapeli sopii täydellisesti iPhone lisävarusteeksi. Se on joustava ja kestävä. Alumiinilla vahvistetut liittimet estävät vaurioita ja rikkoutumista, joten se pysyy mukanasi pitkään. Optimaalinen 1,5 metrin pituus tarjoaa käyttömukavuuden missä tahansa. FOREVER CORE-kaapelin mukana tulee silikoninen nippuside, joka helpottaa säilytystä ja estää sotkeutumisen.

Takuu: 12 kuukautta
Maksimivirta: 3 A
Kaapelin pituus: 1,50 m
Teho: 20 W
Tiedonsiirto: kyllä ​​(480 Mbps)
Merkki: Forever Core
Väri valkoinen
Tuottaja: TelForceOne

  • SKU GSM113205
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 5900495953667
  • Valmistaja Forever

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?