Forever Core varavirtalähde SPF-02 PD + QC 20000 mAh 18W

TARJOUS
€49.95 - % €34.95  
Saatavuus: 1-3 viikkoa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

FOREVER CORE POWERBANK - HYVÄN ENERGIAN LÄHDE

Unohda virransäästötila kun tarvitset puhelinta ja akku on loppumassa. FOREVER CORE Powerbank tulee apuun. Se mahtuu reppuun, kukkaroon tai jopa taskuun. Se kulkee mukanasi vuoristopoluilla, rannalla, kaupungeissa ja urheilussa. Katso kuinka kätevää se on kun virta on aina käsillä.

TÄYDELLINEN TEHO


Kun lataamme laitetta, haluamme ladata sen täyteen. Jokainen powerbank ei anna sinun tehdä sitä pienen kapasiteetin vuoksi. FOREVER CORE on moderni ratkaisu. Sitä on saatavana kahdella kapasiteettivaihtoehdolla - 10 000 mAh
ja 20 000 mAh. Tämän kokoinen akku mahdollistaa esimerkiksi älypuhelimen usean latauksen. Kun olet poissa kotoa, voit käyttää mobiililaitteitasi niin paljon kuin haluat, sillä CORE powerbank antaa niille energiaa.

YKSI POWERBANK - USEITA USB-LIITÄNTÖJÄ


Entä jos akku loppuu kahdesta tai kolmesta laitteesta kerralla? CORE-virtapankin avulla sinun ei tarvitse valita kumman lataat ensin. Käytössäsi on kaksi tavallista USB-porttia ja USB C -pikalatausportti. Voit ladata lisävarusteen erillisellä mikro-USB-sisääntulolla tai USB C -liittimellä. Lisäksi Pass-Through-toiminnon avulla voit ladata varavirtalähdettä ja siihen liitettyjä laitteita samanaikaisesti!

 

PIKALATAUS!


CORE-virtalähde tarjoaa sinulle jopa kaksi eri standardia nopeaa latausta varten. USB-C-liitäntää käyttävä Power Delivery lataa laitteesi paljon nopeammin ja valitsee lisäksi sopivan tehon yksittäisille laitteille. Perinteiset USB-portit ovat yhteensopivia QuickCharge-tekniikan kanssa. Näin voit saavuttaa suurimman latausnopeuden samalla kun suojaat laitettasi ylilataukselta. CORE-virtapankin teho saavuttaa 18 W, mikä tarjoaa ennennäkemättömän nopeuden energian täydentymiseen.

KUKA SANOI ETTEI ULKONÄÖLLÄ OLE VÄLIÄ?


Miksi ostaa virtalähde joka näyttää huolimattomalta ja EI houkuttelevalta? FOREVER CORE ei ole vain hyvää toiminnallisuutta vaan myös innovatiivisuutta ja tyylikästä muotoilua. Et häpeä sitä liiketapaamisessa tai ystäviesi edessä. Neljä huomaamatonta LED-diodia kotelon päällä ilmoittaa akun varaustilan. Katso kuinka kätevästi voit käyttää CORE powerbankin tarjoamia moderneja ratkaisuja.

 

Akun kapasiteetti: 20 000 mAh
Akun tyyppi: Litiumpolymeeri
Takuu: 12 kuukautta
Tuloportin tyyppi: microUSB + USB-C
Lähtöportin tyyppi: 2x USB; 1x USB-C
Tulojännite: microUSB: 5 V ⎓ 2 A, 9 V ⎓ 2 A USB-C: 5V⎓3A, 9V⎓2A
Lähtöjännite: USB 1: 5 V = 3 A, 9 V = 2,1 A, 12 V = 1,5 A MAX.
USB 2: 5 V ⎓ 3 A, 9 V ⎓ 2,1 A, 12 V ⎓ 1,5 A MAX.
USB-C: 5 V ⎓ 3 A, 9 V ⎓ 2,22 A, 12 V ⎓ 1,5 A MAX.
Merkki: Forever Core
Tuottaja: TelForceOne
näyttö: ledit

  • SKU GSM115917
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 5900495983671
  • Valmistaja Forever

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?