Forever TC-05 GaN PD QC pikalaturi 1 x USB-C 33W

€18.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Etsitkö edistyksellistä pikalaturia, joka tarjoaa maksimaalisen tehokkuuden ja tukee useita laitteita samanaikaisesti? Älä etsi kauempaa kuin Foreverin GaN PD QC TC-05 -pikalaturia! Tämä 33 W:n tehollaan ja kaikkia tärkeimpiä latausprotokollia tukeva laturi on ihanteellinen uusien puhelinten tai jopa kannettavien tietokoneiden nopeaan virransaantiin

Hyödy Foreverin vallankumouksellisesta GaN-teknologiasta, joka mahdollistaa suuren tehon ilman koon kasvattamista - tämä laturi on sekä kevyt että kompakti, täydellinen täydelliseen mukavuuteen. Lisäksi sen älykäs järjestelmä käyttää huipputeknisiä ratkaisuja, jotka valitsevat automaattisesti haluamasi pilvilataustekniikan laitteesi tarpeiden mukaan

Lakkaa huolehtimasta tyhjentyneistä akuista Foreverin TC-05 GaN PD QC -pikalaturin 1 x USB-C 33W avulla! Hanki se nyt ja ole varma, ettet kadu sitä!

Forever GaN PD QC TC-05 laturi on, jonka avulla voit ladata useita laitteita samanaikaisesti mahdollisimman tehokkaasti. Laturin teho on 33 W ja se tukee monia pikalatausprotokollia. Sen teho on ihanteellinen useimpien uusien puhelimien tai jopa kannettavien tietokoneiden nopeaan lataukseen. GaN-teknologia perustuu galliumnitridin käyttöön, mikä on suurin saavutus nykyaikaisten laturien rakentamisen alalla. 

Laturilla on pieni paino ja kompaktit mitat. Ja tämä johtuu innovatiivisesta GaN-tekniikasta, joka tarjoaa korkean tehon ja tehokkuuden ilman, että laturin koko kasvaa.

Nykyaikaisiin teknologisiin ratkaisuihin perustuva älykäs järjestelmä valitsee ja tunnistaa automaattisesti nykyiset pilatatausteknologiat kytketyn laitteen tarpeiden mukaan.

 

  • SKU GSM115404
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 5900495978219
  • Valmistaja Forever

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?