Gosund Led valonauha SL1 - 2,8m - Tuya

14.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Älykäs LED-valonauha

Gosundin älykäs LED-nauha antaa kotiisi upean ja tunnelmallisen valaistuksen. Valoa voi ohjata sovelluksella, joka on saatavilla mobiililaitteille ja käyttämällä älykkäitä ääniavustajia, kuten Amazon Alexa ja Google Home. Sammutustoiminnon avulla voit ohjata valaistusta myös ollessasi poissa kotoa. Laite tukee kaistanleveyttä WiFi 2,4 GHz.

 

Valoa musiikin rytmiin

Valonauhan sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta laite voi vaihtaa tilaan, joka muuttaa valon musiikin rytmiin. Tämä on mielenkiintoinen ratkaisu kotibileisiin, joissa voit tarjota itsellesi lisävetovoiman.

Käsitteiden monimuotoisuus

LED-nauhalla on kyky asettaa 8 valmista kohtausta, jotka auttavat mielialasta riippuen muuttamaan talon eläväksi ja monipuoliseksi ympäristöksi. Valaistus sopii erinomaisesti kylpyhuoneeseen, keittiöön, olohuoneeseen, kattoon, portaikkoon, työpöytään ja televisioon.

Älä rajoita itseäsi


Sovelluksella voit luoda valoryhmän, jota voidaan ohjata kerralla. Tämä ratkaisu säästää aikaa, kun haluamme yhtenäistää kodin valaistuksen. Valonauhoja voidaan ohjata eri laitteista. Jotta voit hallita niitä, sinun tarvitsee vain jakaa ne muiden kanssa.

Valmistaja Gosund
Malli SL1
USB-tulo 5V / 1A
Mitat 2,8 x 11 mm
Liitettävyys WiFi (2,4 GHz)
Sovellus TuyaSmart, Gosund

  • SKU GOSUND-SL1
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6972391282300
  • Valmistaja Gosund

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?