Gosund Led valonauha SL3 - 2 x 5m - Tuya

TARJOUS
€49.95 - % €29.95  
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Älykäs LED-valonauha

Gosundin älykäs LED-nauha antaa kotiisi upean ja tunnelmallisen valaistuksen. Valoa voi ohjata sovelluksella, joka on saatavilla mobiililaitteille ja käyttämällä älykkäitä ääniavustajia, kuten Amazon Alexa ja Google Home. Sammutustoiminnon avulla voit ohjata valaistusta myös ollessasi poissa kotoa. Laite tukee kaistanleveyttä WiFi 2,4 GHz.

Tässä setissä on 2 kpl 5 meterin valonauhaa.

 

Valoa musiikin rytmiin

Valonauhan sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta laite voi vaihtaa tilaan, joka muuttaa valon musiikin rytmiin. Tämä on mielenkiintoinen ratkaisu kotibileisiin, joissa voit tarjota itsellesi lisävetovoiman.

Käsitteiden monimuotoisuus

LED-nauhalla on kyky asettaa 8 valmista kohtausta, jotka auttavat mielialasta riippuen muuttamaan talon eläväksi ja monipuoliseksi ympäristöksi. Valaistus sopii erinomaisesti kylpyhuoneeseen, keittiöön, olohuoneeseen, kattoon, portaikkoon, työpöytään ja televisioon.

Älä rajoita itseäsi


Sovelluksella voit luoda valoryhmän, jota voidaan ohjata kerralla. Tämä ratkaisu säästää aikaa, kun haluamme yhtenäistää kodin valaistuksen. Valonauhoja voidaan ohjata eri laitteista. Jotta voit hallita niitä, sinun tarvitsee vain jakaa ne muiden kanssa.

Mukana
Gosund SL3 5m x2 älykäs LED-nauha

Tekniset tiedot:
Valmistaja Gosund
Malli SL3
Tulo 12V / 1A virtalähde
Pituus 5m
Liitettävyys WiFi (2,4 GHz)
Sovellus TuyaSmart, Gosund
Yhteensopivuus Amazon Alexa, Google Assistant

  • SKU GOSUND-SL3
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6972391282324
  • Valmistaja Gosund

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?