Nyt yli 25€ tilaukset 0€ toimituskuluilla!

iPhone huolto - Apple iPhone 5 Näytön ja etupaneelin korjaus

Lisää kuvia

Saatavuus: Varastossa

iPhone huolto - Apple iPhone 5 Näytön ja etupaneelin korjaus
49

Hinta: 49,00 €

49,00 €

Tippuiko tai kolahtiko iPhone 5 ja LCD näyttö halkesi vai menikö kosketuspaneeli säröille? Vai menikö puhelimesi etupaneeli täysin pimeäksi? Jos sinulla on ongelma iPhone 5 puhelimesi näytön tai etupaneelin kanssa on tämä huolto oikea ratkaisu.

Kuinka korjaan helposti iPhone 5 hajonneen etulasin tai näytön? Digishop tarjoaa useita eri tapoja huoltaa puhelimesi.

1. Voit tuoda puhelimesi suoraan Digishop huoltopisteeseen. Huoltoaika on alle tunnin ja useimmiten se onnistuu odottaessa. Huollon hinta on sama kuin tällä sivulla.
2. Voit ostaa huollon tästä verkkokaupan kautta. Näin varaosa on varmasti varattuna sinulle kun pääset paikalle. Muista valita kassalta toimitustavaksi nouto haluamastasi huoltopisteestä.
3. Osta huolto verkkokaupan kautta ja toimita se meille postilla alla olevaan osoitteeseen. Näin varaosa on varattuna juuri Sinulle ja saamme puhelimesi mahdollisimman nopeasti työn alle.
4. Toimita puhelimesi meille postilla ostamatta huoltotuotetta etukäteen verkkokaupasta. Silloin palautamme puhelimen postiennakolla. Postiennakon lisämaksu on 5€.

Huolto / Digishop
Hämeentie 155 C 51
00560 Helsinki

Suosittelemme käyttämään Postin toimitustapaa josta saat seurantakoodin. Pidä se varmuuden vuoksi tallessa. Puhelin saapuu meille 1-2 arkipäivän päästä ja huollamme puhelimen ja postitamme sen takaisin Sinulle verkkokaupassa valitsemallasi toimitustavalla.

Huollon hinta sisältää työn, varaosan, vuoden takuun ja alv. 24%

* Vaaditut kentät

Hinta: 49,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Digishop puhelinhuolto on ystävällinen ja laadukas huolto iPhone 5 puhelimellesi. Yritys on perustettu vuonna 2005 ja olemme huoltaneet tuhansia Apple puhelimia. Myymälöistämme löydät myös suuren valikoiman tarvikkeita, varaosia ja muita tuotteita digitaaliseen kotiisi.
Huollon suorittaa koulutettu elektroniikka-asentaja tai vastaavan koulutukseen saanut huoltoteknikko ESD suojatussa huoltopisteessä.
Lisätiedot

Lisätietoa

Tuotekoodi FIX-IPHO5-LCD
Takuu 1 vuosi
Valmistaja Digishop
Arvostelut
Kysy tuotteesta

Tuotekysymykset

  • Lähetä kysymys. Vastaamme pian.


381
Ääntä
Entä iPhone 5S?
A:
Hei,

iPhone 5s korjaus löytyy myös:

https://www.digishop.fi/huolto/iphone-huolto-toolo-arabia-tampere-tuusula/iphone-5s-huolto-helsinki-tampere-tuusula/iphone-huolto-apple-iphone-5s-nayton-ja-etupaneelin-korjaus.html
Asiakaspalvelu vastattu 24. helmikuuta 2017
-1500
Äänestä
iPhone 5C myös?
A:
Kyllä ja sama hinta.
Asiakaspalvelu vastattu 2. marraskuuta 2016
TOIMITUSKULUT
TOIMITUSTAPA TOIMITUSKULU
Postiin tai pakettiautomaattiin 5,95 €
Ovelle - tai yrityspaketti 9,95 €
Nouto Digishop myymälästä 0,00 €