iPhone korjaajan ruuvimeisseli 6 osaa

9.95
Saatavuus: Noin 1-viikko
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Etsitkö luotettavaa ja helppoa tapaa vaihtaa iPhonen ruuvit ilman jonottamista korjaamolla? Älä etsi kauempaa kuin! Tässä ruuvimesselissä on kaikki mitä tarvitset, jotta saat työn tehtyä helposti ja varmasti. Olitpa sitten aloittelija, joka kokeilee kotikorjauksia, tai ammattilainen, tämä ruuvimeisselisarja vastaa varmasti tarpeitasi.

Tässä työkalusarjassa on myös useimmissa iPhoneissa tarvittava harvinaisempi triwing Y 0,6 ruuvikärki.

Tässä ruuvimeisselissä on vaihdettava pää, jonka avulla voit vaihtaa eri kokoisia kärkiä, jotka sopivat kaikenlaisiin ruuveihin kaikissa iPhone-malleissa. Ergonominen kahva takaavat maksimaalisen mukavuuden ja tarkkuuden työskennellessäsi ahtaissa paikoissa, kuten laitteesi sisällä. Kun nämä luotettavat työkalut ovat käytössäsi, voit aloittaa heti laitteen korjaamisen tai akun vaihtamisen turvallisesti!

Vielä houkuttelevammaksi tämän tuotteen tekee se, että se sisältää kaikki kuusi iPhone-huoltoon tarvittavaa ruuvipäätä. Tämä tarkoittaa, että voit ratkaista minkä tahansa huollon nopeasti ja tehokkaasti ilman, että sinun tarvitsee ostaa ylimääräisiä meisseleitä! Lisäksi sen kevyt mutta kestävä rakenne takaa, että se selviytyy moitteetta kaikista tehtävistä, joita sille voit antaa.

Jos etsit laadukkaita työkaluja, joilla voit korjata puhelimesi itse ja säästää samalla aikaa ja rahaa, iPhone-korjausruuvimeisseli 6 kpl on täydellinen valinta sinulle! Hanki omasi jo tänään!

Ruuvimeisselisarja sisältää:

- Triwing Y 0.6,
- Viisi sakarainen pentalobe 0.8,
- Phillips 1.5mm, taltta 1.5mm,
- Torx T5
- Torx T6

 

  • SKU OEM0002373
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 5900495035622
  • Valmistaja TFO

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?