Maxlife MXKS-100 Bluetooth langaton karaoke kaiutin - Pinkki

34.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Bluetooth karaokesetti MXKS-100 on upea kumppani juhliin, joka koostuu mikrofonista ja Bluetooth-kaiuttimesta. Sen vankka rakenne ja viehättävä muotoilu tekevät setistä paitsi käytännöllisen myös esteettisesti miellyttävän.

Kaiutin on varustettu 1500 mAh:n litiumpolymeeriakulla, joka mahdollistaa noin 5 tunnin musiikin toiston. Tämä sopii täydellisesti pitkiin karaokeistuntoihin. Kaiuttimen 6 W:n teho tuottaa syvän äänen, joka piristää varmasti kaikkia juhlia. Lisäksi kaiuttimessa on kätevä kantokahva, joten se on ihanteellinen kumppani sekä sisä- että ulkotapahtumiin.

Kaiuttimessa oleva 3,5 mm:n AUX-liitin ja SD-korttipaikka antavat sinulle enemmän joustavuutta toistaessasi suosikkimusiikkiasi, joka on aina käsillä. Langaton mikrofoni on varustettu äänenvoimakkuuden säätöpainikkeilla. Siinä on myös 4 äänimodulaatiotoimintoa ja kaikuominaisuus, jotka mahdollistavat kokeilun karaokeesityksissä.

Bluetooth karaokesarja MXKS-100 on erinomainen ratkaisu kaikille musiikin ja karaoken ystäville. Laadukkaan äänen ja siirrettävyyden ansiosta se sopii täydellisesti kaikenlaisiin juhliin ja kokoontumisiin, joissa musiikki ja laulu ovat keskiössä.

Latausta varten laitteessa on USB-C portti.
  • SKU OEM0200496
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 5900495094117
  • Valmistaja Maxlife

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?