Meross Smart WiFi LED Lamppu MSL120 - E27 Kanta - HomeKit

TARJOUS
29.95 - % 22.95  
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Meross MSL120HK Smart LED -lamppu (HomeKit)

Nauti valaistuksen kätevästä kaukosäätimestä ja luo ainutlaatuinen tunnelma kaikkiin tilaisuuksiin. Meross MSL120 älykäs LED-polttimo mahdollistaa vapaan kirkkauden, värilämpötilan ja jopa valon värin säätämisen ja on erittäin energiatehokas. Voit ohjata sitä kätevästi etänä Meross-sovelluksella. Se on myös yhteensopiva muun muassa Apple HomeKitin, Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa, joten voit ohjata sitä myös äänelläsi.

Valaistuksen etäkäyttö

Oletko koskaan unohtanut sammuttaa valot ennen kuin poistut kotoa? Nyt se ei ole enää ongelma - voit sammuttaa lampun milloin tahansa älypuhelimellasi! Meross-sovelluksen avulla voit ohjata laitetta mistä tahansa - töissä, ravintolassa tai vaikka lomalla ulkomailla. Nyt kaikki tarvitsemasi on käden ulottuvilla! Tuote toimii myös Apple HomeKitin, Samsung SmartThingsin, Amazon Alexan, Google Assistantin ja Line Clovan kanssa.

Älykäs koti, joka on mukautettu elämäntyyliisi

Sinun ei enää tarvitse sammuttaa valoa itse, kun lähdet töihin, tai sytyttää sitä palatessasi. Merossin älykäs LED-lamppu mukautuu sinulle! Kuinka se toimii? Sinun tarvitsee vain asettaa aikataulu. Aseta valot syttymään automaattisesti klo 7.00 kun nouset ylös ja sammumaan klo 8.00 kun menet töihin. Tuletko yleensä kotiin noin klo 17? Aseta valot syttymään tervehtimään sinua! Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Luo oikea tunnelma kotiisi

Tiesitkö, että valaistuksen väreillä ja voimakkuudella voimme upeasti korostaa valitun tilaisuuden luonnetta ja jopa vaikuttaa mielialaamme? Merossin avulla voit kätevästi hyödyntää tällaiset mahdollisuudet! LED-valolla voit valita valaistuksen kirkkauden ja värilämpötilan ja jopa sen värin! Laaja valikoima RGB-värejä helpottaa täydellisen sävyn löytämistä itsellesi. Joten voit helposti luoda täydellisen tunnelman romanttiselle illalliselle, elokuvaillalle tai kotibileelle!

Muutama sana riittää

Eikö tee mieli nousta sängystä sammuttamaan valoa? Kätesi ovat kiireisiä ruoanlaitossa ja sinun on sytytettävä valo? Nyt se ei ole enää ongelma! Meross MSL120 LED-lamppu on yhteensopiva Sirin, Google Assistantin ja Amazon Alexan ääniavustajien kanssa. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää sitä kätevästi äänelläsi. Anna vain sopiva komento ja katso kuinka valo syttyy, sammuu, kirkastuu tai muuttuu siniseksi.

Helppo asentaa ja energiatehokas


Valitse ekologisia, mutta taloudellisia ratkaisuja. Polttimo kuluttaa erittäin vähän virtaa - verrattuna vastaaviin malleihin se säästää jopa 78,3 % energiaa. Sen asennus ja konfigurointi eivät aiheuta sinulle pienintäkään ongelmaa. Laitteen moitteetonta toimintaa varten tarvitset vain kodin olemassa olevan Wi-Fi-yhteyden – lisäkeskittimiä ei tarvitse ostaa. Merossin avulla voit sanoa hyvästit korkeille sähkölaskuille ja säästää rahaa!

 

Erittely

Merkki Meross
Malli MSL120HK
EU-versio
Tulo 200-240V ~ 50 / 60Hz
Kirkkaus 810lm, vastaa 60W
Himmennettävä Kyllä
Värilämpötila säädettävissä 2700-6500K
RGB Kyllä
Valokulma 180°
Valmiusteho <0,5W
Virrankulutus 9W
Käyttöikä Noin 22,8 vuotta noin 3 h / vrk
Muotokerroin A19
Antenni 1 sisäinen antenni
Langaton standardi IEEE 802.11 b / g / n, 2,4 GHz, 1T1R
Langaton suojaus
Tukee 64/128 bittiä WEP, WPA-PSK / WPA2-PSK

* Ei tue Enterprise Wi-Fiä.

Sertifikaatit USA: FCC, UL; EU: CE, RoHS, WEEE; JP: Telec, PSE
Järjestelmävaatimukset iOS 13.0 tai uudempi, Android 4.1 tai uudempi, olemassa oleva Wi-Fi-yhteys
Käyttölämpötila 0 °C-40 °C
Säilytyslämpötila -40°C-70°C
Käyttökosteus 10% -90% (ei tiivistyvä)
Varastointikosteus 5% -90% (ei tiivistyvä)
Sovellus Meross
Yhteensopivuus Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa, Samsung SmartThings

  • SKU MSL120
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 680306683277
  • Valmistaja Mercury

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?