NovaNL Panssarilasi 1.0 (Case Friendly) - Apple iPhone 14 Pro

9.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Etsitkö luotettavaa ja kestävää panssarilasia uuteen iPhone 14 Pro -puhelimeesi? Älä etsi kauempaa kuin NovaNL:n Panssarilasi 1.0:sta! Tämä karkaistu lasi on suunniteltu koteloystävälliseksi, mikä tarkoittaa, että se toimii useimpien markkinoilla olevien suojakoteloiden kanssa. 

Tämä panssarilasi sopii käytettäväksi useimpien suojakoteloiden kanssa. NovaNL Glass 1.0 jättää pienen raon näytön reunaan jolloin suojakotelo on mahdollista asentaa.


 

 

Kirkas kuva koko näytölle. Laadukkaan materiaalin vuoksi kuva näytöllä ei muutu panssarilasin asennuksen jälkeen. NovaNL panssarilasissa ei ole myöskään halpojen panssarilasien ominaisuutta, eli sateenkaariefektiä.

On normaalia jos panssarilasin asennuksen jälkeen näyttöön jää pieniä kuplia. Pienet kuplat poistuvat muutamassa päivässä. Panssarilasin alle ei kuitenkaan saisi jäädä isoja kuplia. NovaNL panssarilasi on valmisttettu tarkoin toleranssein joten sen alle ei jää isoja kuplia.

NovaNL pansarilasi ei naarmuunnu helposti erittäin kovan pinnoitteen ansiosta.

NovaNL panssarilasin oleofobinen pinnoite on likaa ja sormenjälkiä hylkivä.


Joten mitä odotat? Tilaa NovaNL Armoured Glass 1.0 jo tänään ja voit olla huoletta tietäen, että iPhone 14 Pro on hyvin suojattu!


Useimmat ihmiset kuljettavat puhelimensa kaikkialle mukanaan, ja se tarkoittaa, että ne tarvitsevat korkeatasoista suojausta. NovaNL Panssarilasi 1.0 (Case Friendly) on täydellinen niille, jotka haluavat pitää sijoituksensa turvassa. Karkaistu lasi on 3 kertaa vahvempi kuin tavallinen lasi ja kestää pudotuksia ja kaatumista. Koteloystävällinen muotoilu tarkoittaa, että voit silti käyttää suosikkipuhelimesi koteloa eikä sinun tarvitse huolehtia lasin rikkoutumisesta. Lisäksi näytön reunassa oleva pieni aukko mahdollistaa helpon pääsyn kaikkiin puhelimen toimintoihin. Olitpa sitten aktiivinen ihminen tai halusit vain mielenrauhaa, NovaNL Armoured Glass 1.0 (Case Friendly) on täydellinen valinta sinulle!

- Erittäin kova lähes naarmuuntumaton karkaistu lasi
- Ei sumenna näytön kuvaa, kirkas lasi, ei sateenkaari efektiä
- Ei sormenjälkiä tai muuta likaa, oleofobinen pinnoite

  • SKU 2597150856X
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 9900000954734
  • Valmistaja NovaNL

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?