NovaNL Panssarilasi 2.0 (Edge to Edge) - Apple iPhone 14 Plus

14.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Esittelyssä NovaNL Armoured Glass 2.0 Apple iPhone 14 Plus-puhelimelle. Tämä korkealaatuinen panssarilasi suojaa iPhone 14 Plus:n näytön täysin reunasta reunaan. Kestävän rakenteensa ansiosta se suojaa naarmuilta, naarmuuntumiselta ja jokapäiväiseltä kulumiselta. Sileä pinta on helppo puhdistaa ja huoltaa, joten puhelimesi pysyy uudenveroisen näköisenä. Lisäksi ohut muotoilu säilyttää puhelimen alkuperäisen ulkonäön ja tuntuman. Älä siis tingi tyylistä tai suojasta - valitse NovaNL Panssarilasi 2.0.

NovaNL Glass 2.0 peittää koko näytön. Siinä on ohut musta kehys lasin reunassa joka ei kuitenkaa peitä näyttöä.


 

 

Kirkas kuva koko näytölle. Laadukkaan materiaalin vuoksi kuva näytöllä ei muutu panssarilasin asennuksen jälkeen. NovaNL panssarilasissa ei ole myöskään halpojen panssarilasien ominaisuutta, eli sateenkaariefektiä.

On normaalia jos panssarilasin asennuksen jälkeen näyttöön jää pieniä kuplia. Pienet kuplat poistuvat muutamassa päivässä. Panssarilasin alle ei kuitenkaan saisi jäädä isoja kuplia. NovaNL panssarilasi on valmisttettu tarkoin toleranssein joten sen alle ei jää isoja kuplia.

NovaNL pansarilasi ei naarmuunnu helposti erittäin kovan pinnoitteen ansiosta.

NovaNL panssarilasin oleofobinen pinnoite on likaa ja sormenjälkiä hylkivä.

Aivan liian usein rakkaat laitteemme joutuvat kärsimään - olipa kyse sitten kömpelöstä pudotuksesta tai onnettomasta kaatumisesta. Mutta NovaNL Armoured Glass 2.0:n ansiosta voit olla varma, että iPhone 14 Plus on suojattu kaikenlaisilta onnettomuuksilta.

Tämä huippuluokan näytönsuoja on valmistettu kovasta karkaistusta lasista, joka kestää voimakkaimmankin iskun. Se on myös erittäin ohut ja siinä on oleofobinen pinnoite, joka hylkii sormenjälkiä ja tahroja. Lisäksi kaarevat reunat antavat puhelimellesi tyylikkään ja modernin ilmeen.

Parasta NovaNL Armoured Glass 2.0:ssa on kuitenkin se, että se kattaa koko näytön reunasta reunaan, mikä antaa sinulle täydellisen mielenrauhan. Mene siis eteenpäin ja elä elämääsi huoletta - puhelimesi on hyvissä käsissä!

- Erittäin kova lähes naarmuuntumaton karkaistu lasi
- Ei sumenna näytön kuvaa, kirkas lasi, ei sateenkaari efektiä
- Ei sormenjälkiä tai muuta likaa, oleofobinen pinnoite
- Peittää koko näytön, kapea musta kehys lasin reunoissa

  • SKU 9992608714X
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 9900000954734
  • Valmistaja NovaNL

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?