Forever AMOLED ICON Älykello AW-100 - Ruusukulta

TARJOUS

Toiminnot:
aika, päivämäärä, kävely, juoksu, pyöräily, vaellus, syke, askelmittari, poltettujen kalorien laskuri, etäisyys, ilmoitus, sää, sekuntikello, unen seuranta, aktiivisuushistoria, passiivisuushälytys, hälytys, älykäs herätys, tavoitteet, vaihda näyttö kirkkaus, vaihdettavat kellotaulut, aina tilassa, etsi kello, löydä puhelin.

 

  • Mitat: halkaisija 42 mm, paksuus 11 mm
  • Paino: 58 g
  • Materiaali: ruostumaton teräs
  • Ranteen ympärysmitta: 150 - 220 mm
  • Kaistaleen pituus: 240 mm
119 - % 83.3  
Saatavuus: 1-2 viikkoa
Toimitus 0€Yli 50€ tilauksille

Älykello "ICON" on moderni elektroninen kello, jolla on lukuisia toimintoja, jotka helpottavat jokapäiväistä elämääsi ja mahdollistavat unen tai fyysisen toiminnan tarkkailun. Se on suunniteltu mukavuudeksi jokaisessa tilanteessa ja joka tilanteessa.

Siinä on kaksi vaihdettavaa hihnaa, tyylikäs muotoilu ja kaikki älykellon tarvittavat toiminnot. Forever AW-100 -kello antaa sinun hallita poltettujen kalorien määrää, tarkistaa pulssin, mitata kuljetun matkan tai hallita musiikkia. Lisäksi se on varustettu pulssimittarilla, askelmittarilla, säällä, herätyskellolla tai muilla toiminnoilla, kuten puhelimen löytämisellä, kohdeasetuksella tai muistutuksella toimimattomuudesta.

Hallitse kelloa ja tarkkaile päivittäistä toimintaa omalla Forever Smart 2 -sovelluksella. Smartwatch on yhteensopiva iOS: n (versio 9.0 ja uudempi) ja Androidin (versio 5.0 ja uudempi) kanssa.

Sisäänrakennetun 310 mAh akun avulla voit työskennellä jopa 10 päivää valmiustilassa tai korkeintaan 3 päivää yhtäjaksoisesti. Kun sinun on ladattava, akku latautuu täysin 2 tunnissa.

Bluetooth 4.2 tarjoaa nopean ja saumattoman yhteyden älypuhelimeesi ja antaa sinun hallita katselusisältöäsi tehokkaasti ja seurata kaikkia tarvitsemiasi toimintoja.

  • SKU GSM099127
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 5900495828422
  • Valmistaja Forever

Toimitusaika: 1-2 viikkoa

Saatavuus

Arabia Digishop
0 kpl
Tuusula Digishop
0 kpl
Hertsi Digishop
0 kpl

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
TOIMITUSTAPA TOIMITUSKULU
Posti - Kirje 2.95
Postiin tai pakettiautomaattiin 5.95
Ovelle - tai yrityspaketti 9.95
Nuoto Digishop myymälästä 0
Kysymyksiä tuotteesta?