Setty Power Bank varavirtalähde 2600 mAh - Valkoinen

7.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Esittelyssä Setty Power Bank 2600 mAh - Valkoinen, täydellinen valinta virtaa matkalle! Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että akku loppuu juuri silloin, kun tarvitset sitä eniten - tämä uskomaton laite suojaa sinua! Vaikuttavan 2600 mAh:n kapasiteetin ja ihanan kompaktin muotoilun ansiosta Setty Power Bank varmistaa, ettet enää koskaan joudu hätätilanteessa kamppailemaan virran saannin kanssa.

Ymmärrämme, että aika on usein valttia, minkä vuoksi emme ole säästelleet kustannuksia taataksemme supernopean toimituksen varastostamme kotiovellesi. Miksi siis viivytellä? Hanki oma Setty Power Bank -virtapankkisi jo tänään ja sano hyvästit pelätylle akun loppumisen paniikille!

Sijoittaminen tähän tehokkaaseen laitteeseen säästää sinut hämmennykseltä, mutta se on myös yllättävän edullinen! Mielestämme ei ole mitään tekosyytä olla hankkimatta sellaista, minkä vuoksi suosittelemme hyödyntämään edullisen hintamme juuri nyt ja tilaamaan omasi jo tänään. Älä jää paitsi; investoi luotettavaan vara-akkuun, jolla on rajattomat mahdollisuudet - Setty Power Bank 2600 mAh - Valkoinen.

- 2600 mAh kapasiteetti.
- 1A maksivimivirta
- Micro USB latausliitin.

  • SKU GSM103262
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 5900495875457
  • Valmistaja Setty

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?