Tech-Protect Smartcase Suojakotelo iPad 2 / 3 / 4 - musta

19.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Esittelyssä Tech-Protect Smartcase - täydellinen suojakotelo, joka pitää iPad 2/3/4:n turvassa. Tämä kevyt ja kestävä kotelo on suunniteltu sopimaan tarkasti laitteen muotoon. Sen älykkäiden ominaisuuksien ansiosta se on uskomattoman helppo asettaa joko kirjoitus- tai katselutilaan, jotta voit maksimoida tablettisi ominaisuudet riippumatta siitä, mitä olet tekemässä.

Tech-Protect Smartcase ei lisää painoa, mutta auttaa suojaamaan laitettasi iskuilta, naarmuilta ja naarmuilta. Näin voit luottaa siihen, että vaikka elämästä tulee sinulle ja laitteellesi hieman hektistä, se pysyy uudenveroisena.

Nyt sinun on aika nauttia jokaisesta hetkestä sovellusten kanssa ilman huolta tabletin vahingoittumisesta, sillä innovatiivinen Tech-Protect Smartcase tarjoaa täydellisen suojan minimaalisella lisäpainolla. Älä odota enää, vaan hanki Smartcase jo tänään ja koe hyvän suojan erityinen nautinto!

Kevyt ja kestävä suojakotelo iPad 2/3/4 tabletille. Kotelo asettuu täydellisesti tabletin muotoihin tarjoten kokonaisvaltaisen suojan iskuja ja naarmuja vastaan. Älykäs kotelo on helppo asettaa kirjoitus ja katselutilaan. 

- Suojakotelo iPad 2/3/4 tabletillesi.
- Automaattinen lepotila kun suljet kannen
- Aseteltavissa kirjoitus- ja katselutilaan
- Musta väri

  • SKU 83838385
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 83838385
  • Valmistaja Tech-Protect

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?