UAG Urban Armor Gear Outback kestävä suojakotelo LG Stylus 3 - musta

34.9
Saatavuus: 1-2 viikkoa
Toimitus 0€Yli 50€ tilauksille

Huippulaadukas UAG:n pudotuksen kestävä Outback suojakotelo LG Stylo 3:lle. Kotelo täyttää USA:n armeijan pudotustestistandardin 810G-516.

Ominaisuudet
*Poistaa heijastukset salamalla otetuista kuvista
*Estää naarmuuntumisen
*Armor Shell -suojakuori ja pehmeä, iskuja vaimentava ydin
*Erittäin kevyt komposiittirakenne
*Kaksinkertainen näytönsuojaus
*Suurten ja helppokäyttöisten painikkeiden tuntuma on erittäin tarkka.

Huippulaadukkaat Urban Armor Gear suojakotelot nyt vihdoin Suomessa. UAG:in tiputusstandardin täyttävät kotelot antavat laitteellesi parhaan mahdollisen suojauksen ja viimeistellyn ulkosun.

UAG:in kotelojen suunnitteluyksityiskohdat tekevät niistä markkinoiden huippua. Käytettävyys on huomioitu isoilla taktiilisilla napeilla, joissa on hyvä ja tarkka tuntuma, laajennetuilla latausportti-, kuulokeaukoilla, joihin sopii suurin osa isommistakin liittimistä. Myös kameran ja salaman aukot ovat suurennetut, jottei syntyisi harmillisia heijastuksia.

Koteloiden reunaa kiertää vaikeasti naarmuuntuva joustava materiaali, joka ottaa kovimmat iskut vastaan vaurioittamatta laitetta. Kotelot ovat myös lujuuteensa nähden hyvin kevyitä.

 

¤UAG:n suojakotelot ovat saaneet Yhdysvaltojen armeijan hyväksynnän, ja ne ovat MIL‐STD-810G 516.6 -yhteensopivia. Sertifikaatin saadakseen laite pudotetaan 120 cm:n korkeudelta niin, että sen etu- ja takapuoli sekä kaikki sivut ja kulmat iskeytyvät vuorollaan ensin maahan. Testissä laite pudotetaan yhteensä 26 kertaa, ja testin jälkeen sen täytyy toimia täysin. Laitteen näytön tulee olla vahingoittumaton. Täydelliseksi suunniteltu
UAG:n suojakotelot suojaavat laitettasi aktiiviseen elämäntapaan ja extreme-urheiluun kuuluvilta kolhuilta ja naarmuilta.

  • SKU LGST3-O-BK
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 854332007516
  • Valmistaja UAG

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
TOIMITUSTAPA TOIMITUSKULU
Posti - Kirje 2.95
Postiin tai pakettiautomaattiin 5.95
Ovelle - tai yrityspaketti 9.95
Nuoto Digishop myymälästä 0
Kysymyksiä tuotteesta?