Baseus Bright Mirror 3 in 1 rullakaapeli - USB-C / Mikro-USB ja Lightning 3.5A - 1.5m

16.95
Saatavuus: 1-3 viikkoa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Säädettävän pituuden Baseus USB-kaapeli

Kaapeli tukee 3,5 A:n kokonaislatausvirtaa ja 480 Mbps:n tiedonsiirtoa (vain lightning-liittimellä). CAMLT-MJ02 on tehty pitkään ja raskaaseen käyttöön. Kaapeli on litteä, joustava ja murtumaton. Tuote on varmasti hyödyllinen ihmisille, jotka omistavat eri valmistajien laitteita. Lisäksi kaapelilla voit ladata 3 laitetta samanaikaisesti.

Kestävä


Kestävät liittimet kestävät hankausta ja hapettumista, joten ne kiinnittyvät turvallisesti portteihin pitkänkin käytön jälkeen. Tämä litteä kaapeli on erittäin joustava, lähes vaurioitumaton ja kätevä säilyttää. Kaapelin ja liittimen välistä yhteyttä on vahvistettu edelleen rikkoutumisen estämiseksi. Lisäksi kaapelissa on sisäänrakennettu ominaisuus, jonka avulla voit säätää kaapelia viiteen eri pituuteen: 120 cm, 110 cm, 80 cm, 60 cm ja 35 cm. Sinun tarvitsee vain vetää kaapeli molemmilta puolilta. Metallinen pyöreä runko ja peilimäinen design takaavat korkeimman laadun ja elegantin ulkonäön.

Turvallisuus


Älykkään latausteknologian avulla kaapeli suojaa laitettasi ylilataukselta, ylipurkautumiselta, ylijännitteeltä, ylikuumenemiselta, ylivirralta, oikosululta ja sähkömagneettiselta kentältä, joten lataamasi laite ja sen akku ovat suojattuja. Kaapeli on yhteensopiva laitteiden kanssa, joissa on Lightning liitin, esim. iPhone 11/8/7 jne; USB-C-liitin, esimerkiksi Samsung Galaxy S20, Huawei P40, Xiaomi Mi Note 10 jne; ja Micro USB -liitin. Kaapeli ei tue pikalatausprotokollia

Erittely

Tuotemerkki Baseus
Nimi Bright Mirror 3 in 1 sisäänvedettävä latauskaapeli
CAMLT-MJ02 malli
Materiaali alumiiniseos + TPE
Siirtonopeus iP / 480 MB / s
Pituus 1,2 m asti
USB-tulo
Lähtö Micro USB + Lightning + USB-C
Väri valkoinen

  • SKU CAMLT-MJ02
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6953156203952
  • Valmistaja Baseus

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?