Baseus Zinc Macbook USB-C latauskaapeli - Vanhemmat Macbookit

19.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Baseus USB-C Macbook yhteensopiva latauskaapeli

Haluatko ladata Applen kannettavan tietokoneen entistä nopeammin ja kätevämmin? Meillä on sinulle jotain erityistä! Baseus USB-C - MagSafe yhteensopiva kulmakaapeli tukee 60 W:n pikalatausta ja sen magneettinen L-muotoinen liitin tekee laitteidesi liittämisestä virtaan paljon helpompaa. Käytännöllinen LED-merkkivalo antaa tietoa akun tilasta, ja edistyksellinen siru varmistaa turvallisen käytön. Kaapeli on myös erittäin kestävä. Kaapeli on Baseuksen valmistama.

Nopea lataus Macbookille


Enää ei tarvitse odottaa loputtomasti, että kannettava tietokone on taas valmis toimimaan. Kaapeli tukee 60 W:n pikalatausta, mikä tarkoittaa, että se voi ladata laitteesi täyteen vain 2,5 tunnissa! 

Yhdistä se helposti

Tuote on suunniteltu Applen L-muotoisia portteja ajatellen. Kun tuot magneettiliittimen lähelle vastaavaa paikkaa, se vetää automaattisesti puoleensa. Tämän ratkaisun ansiosta laitteiden kytkeminen virtalähteeseen yöllä on paljon helpompaa! Sinun ei enää tarvitse lyödä porttia tarkasti joka kerta - Baseus-kaapeli hoitaa kaiken puolestasi.

Tarkista kätevästi akun tila

Baseuksen avulla voit tarkistaa akun tilan yhdellä silmäyksellä. Kaapeli on varustettu pienellä LED-merkkivalolla, joka syttyy eri värein ja antaa sinulle tärkeimmät tiedot. Punainen osoittaa, että lataus on käynnissä. Vihreä osoittaa, että laite on ladattu täyteen. Nyt voit helposti tarkistaa, mitä kannettavalle tietokoneellesi tapahtuu!

Korvaamaton matkoilla ja niiden ulkopuolella

Tämä ainutlaatuinen kaapeli on täydellinen myös matkustamiseen. Se on yhteensopiva yli 65 W USB-C laturien kanssa. Se toimii myös powerbankien kanssa. Pakkaa se laukkuun tai reppuun ja ota se mukaan töihin tai lomalle nauttiaksesi kannettavan tietokoneen nopeasta latauksesta minne ikinä menetkin! Lisäksi 2 metrin kaapelin pituus on täydellinen moniin sovelluksiin ja tarjoaa sinulle unelmoimasi mukavuuden.

Käyttöturvallisuus

Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia kannettavan tietokoneen turvallisuudesta. Kaapelissa on sisäänrakennettu huippuluokan älykäs siru, joka takaa vertaansa vailla olevan nopean latauksen vakauden. Se myös suojaa ladattuja laitteita vaurioilta. Käytettyjen teknisten ratkaisujen ansiosta voit varmistaa sinulle tärkeän käyttöturvallisuuden.

Erittäin kestävä

Etsitkö kaapelia, joka palvelee sinua hyvin pitkään? Löysit sen juuri! Nailonpunos antaa tuotteelle uskomattoman lujuuden ja joustavuuden, ja sen herkimpien elementtien lisäsuoja suojaa sitä täydellisesti vaurioilta. Nikkelipinnoitettu alumiiniseoksesta valmistettu liitin on erittäin kestävä ja ei ole herkkä hapettumiselle.

Tuotemerkki Baseus
Nimi Zinc Magnetic Series Macbook kannettavan tietokoneen latauskaapeli
Malli CATXC-W02
Väri valkoinen
Materiaali alumiiniseos + nylon punottu
Suurin teho 60W
Tuloliitäntä USB-C
Lähtöliitäntä L-muotoinen liitin
Pituus 2m

  • SKU CATXC-W02
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6953156206649
  • Valmistaja Baseus

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?