Gosund SP1-H Wifi älypistorasia 2 kpl - HomeKit

€34.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Gosund SP1-H älykäs pistorasia (HomeKit-versio)

Vie älykodin hallinta uudelle tasolle. Gosund SP1-H -älypistorasian avulla voit yhdistää laitteesi Apple HomeKitin kanssa ja käyttää niitä kätevästi etäältä. Ryhmittele laitteesi, ohjaa niitä äänelläsi ja luo niille työaikatauluja. Voit myös jakaa ohjauksen perheen tai ystävien kanssa. Sarja sisältää 2 älypistorasiaa SP1-H.

Ohjaa laitteesi etänä

Haluatko kytkeä ilmastointilaitteen päälle kotona ollessasi töissä? Tai ehkä unohdit sammuttaa valot ennen kuin poistut asunnostasi? Se ei ole enää ongelma! Gosund SP1-H -älypistorasian avulla voit yhdistää laitteesi Apple HomeKitin kanssa, jotta voit ohjata niitä etänä - ei vain kotona, vaan myös töissä, kahvilassa tai esimerkiksi lomalla ulkomailla.

Luo aikatauluja ja ajastimia

Räätälöi älykoti itsellesi sopivaksi. Älykkään SP1-H-pistorasian avulla voit luoda aikatauluja valituille laitteille. Voit siis saada lampun sammumaan automaattisesti, kun tavallisesti lähdet töihin, ja lämmitin alkaa toimia ennen kotiin tuloa, jotta voit nauttia miellyttävästä lämmöstä. Haluatko, että jokin laite sammuu automaattisesti tietyn ajan kuluttua? Tämäkin on mahdollista! Aseta vain ajastin.

Ohjaa laitteitasi äänellä

Koe, kuinka helppoa ja kätevää älykodin hallinta voi olla. Apple HomeKitin kanssa yhteensopivan SP1-H:n ansiosta voit ohjata valittuja laitteita Siri-ääniavustajan avulla. Sinun ei enää tarvitse kurkottaa puhelintasi joka kerta! Muutamalla sanalla voit esimerkiksi kytkeä ilmastointilaitteen päälle tai valot päälle

Jaa ohjaus

Myös perheesi ja ystäväsi voivat hallita älykästä kotiaan kätevästi sovelluksen kautta. Sinun tarvitsee vain jakaa laitteesi heidän kanssaan! Nyt läheisesi voivat helposti kauko-ohjata ilmastointilaitetta, sammuttaa lämmittimen tai sammuttaa valot. Gosundilla luot älykkään kodin, jossa kaikki viihtyvät!

Käyttöturvallisuus

Pistorasia on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka tarjoavat sille poikkeuksellisen kestävyyden. Sen kotelo oli valmistettu palonkestävästä PC V0 -muovista. Tuote on myös suojattu muun muassa ylikuumenemiselta ja ylivirralta. Tarvittaessa voit myös lukita sen lapsia vastaan. Kaikki tämä tekee SP1-H-liitännästä turvallisen koko perheelle.

Merkki Gosund
Malli SP1-H
Pistoke EU
Materiaali PC V0 (palonkestävä)
Jännite 240V
Maksimiteho 16A / 3680W
Langaton yhteys 2,4 GHz WiFi
Sovellus HomeKit
Tilan merkkivalo
Ajastinkytkin Kyllä
Sähkönkulutusmittaus ei

  • SKU 043849
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6972391289545
  • Valmistaja Gosund

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?